38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Сангрія Secret Play Drunk in Love Sangria Balm 60 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Сангрія Secret Play Drunk in Love Sangria Balm 60 мл

Артикул SPlay-36775
724 грн
651 грн
Немає в наявності

Опис товару: Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Сангрія Secret Play Drunk in Love Sangria Balm 60 мл

Вироблений обраним брендом Secret Play, цей оральний лубрикант пропонує діловий підхід до інтимних стосунків. Забезпечуючи необхідне зволоження та комфорт, він дозволяє задоволенню проникати глибше та довше. У формулі даного продукту абсолютно немає цукру або аспартаму - лише смачне ретельно підібране поєднання спецій, ягід та алое вера. Також варто відзначити, що цей продукт має приємний винний смак Сангрія.

Склад

Гліцерин, Вода, Сік листя Алое Барбаденсис, Аромат (Сангрія), Бензоат натрію, Сорбат калію.

Переваги

  • Бренд - Secret Play: Відома іспанська компанія спеціалізується на виробництві високоякісної інтимної косметики.
  • Країна-виробник - Іспанія: Можливо, одна з найбільш відомих країн з виробництва косметичних засобів, гарантований знак якості.
  • Об'єм (мл) - 60: Чудово підходить для домашнього використання або маленької захоплюючої подорожі.
  • Основа - Водна: Чудово поєднується з латексною продукцією та не викликає подразнення .
  • Ефект - Зволоження: Допомагає посилити відчуття під час інтимного акту .
  • Смак - Сангрія : Додаткове задоволення та гра смаками додають ще більше розмаїття вашим інтимним стосункам.

Застосування

Використовуйте невелику кількість лубриканта на пальцях, перш ніж здаватися своїй пристрасті. Відчувайте комфорт та гладкість при контакті зі своїм партнером. Замовляйте "Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Сангрія Secret Play Drunk in Love Sangria Balm 60 мл" вже сьогодні, щоб випробувати нові відчуття під час своїх інтимних пригод. Скористайтеся можливістю замовити його за привабливою ціною на сайті

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям змазки зі смаками   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і лубриканти для піхви . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

Лубриканти водні вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то лубриканти зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Так само як і оральні, лубриканти силіконові мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Смак Сангрія
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком Сангрія Secret Play Drunk in Love Sangria Balm 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу