38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на кремоподібній основі зі смаком манго та ананасу Secret Play Sweet Love Mango & Pineapple Gel 60 мл

Оральний лубрикант на кремоподібній основі зі смаком манго та ананасу Secret Play Sweet Love Mango & Pineapple Gel 60 мл

Артикул SPlay-36843
Смак: Манго
652 грн
586 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на кремовій основі зі смаком манго та ананаса Secret Play Sweet Love Mango & Pineapple Gel 60 мл

Опис: Радуйте себе не лише відчуттям, а й смаком, користуючись оральним лубрикантом Secret Play. Цей продукт надає нові відчуття завдяки дивовижному тропічному смаку манго та ананаса. Це дійсно унікальне поєднання, яке не може не торкнутись вашого партнера. Використання цього кремового лубриканту перенесе Вас в тропіки без виходу з спальні! Склад: Aqua, Glycerin, Aroma (Flavor), Hydroxethylcellulose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. Переваги:
  • Бренд - Secret Play:
  • Секретна гра - це міжнародно визнаний бренд інтим-пляжів від творців Diversual.com.
  • Країна виробник - Іспанія:
  • Виготовлено в Євросоюзі за найсуворішими стандартами якості.
  • Об'єм (мл) - 60:
  • Компактний та приємний дизайн дає можливість легко зберігати та використовувати скрізь, де б ви не знаходились.
  • Основа - Водно-силіконова:
  • Ретельно розроблений з використанням найновіших технологій для забезпечення максимального комфорту.
  • Ефект - Зволоження:
  • Запобігає тертю та зволожує шкіру під час інтимної активності. Дуже приємний на дотик.
  • Смак - Манго:
  • Насичений смак манго перенесе Вас в тепле і сонячне простір розваг.
Застосування: Зручна пляшечка з дозатором дозволяє без проблем нанести необхідну кількість мазки на потрібну поверхню. Хочеш додати екзотики своєму коханню? Купуй оральні мазки на інтернет-платформі TALLA: TALLA'. Наш інтернет магазин гарантує анонімність, швидку доставку та великий вибір інтимних товарів. І не пропусти можливість познайомитись з усім асортиментом категорії "Оральні мазки".

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям лубриканти зі смаками   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і вагінальні лубриканти . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

У пошуку ідеального та універсального мастила ви обов'язково зіткнетеся з лубрикантами, які містять не лише воду, а й силікон. Це універсальні лубриканти , в яких реінкарнувалися властивості обох лубрикантів: їх творці об'єднали переваги та зменшили прояви недоліків зазначених засобів. Вони мають пролонговану дію, підходять як для вагінального, так і для анального сексу, легше змиваються з одягу та білизни та сумісні з більшістю секс-іграшок.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то зволожуючі інтимні гелі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Так само як і оральні, силіконові інтимні мастила мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Основа Водно-силіконова
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Смак Манго
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на кремоподібній основі зі смаком манго та ананасу Secret Play Sweet Love Mango & Pineapple Gel 60 мл напишіть відгук
Супутні товари